Styled Bridal Shooting (Nunta, Cluj-Napoca)

Cred am înnebunit pe toată lumea cu shootingul ăsta. Nu de alta, dar îmi este tare drag şi am lucrat destul de multicel la el. Răsfoiam într-o zi Pinterest-ul ( ce şi faci în ianuarie) şi am dat peste nişte apartamente din Paris, înalte, frumoase şi luminoase, tot ce nu ai găseşti vreodată prin Cluj. Şi bineînţeles mi-a venit ideea fac şi eu un shooting într-o locaţie asemănătoare. de ce nu.

Am pus un anunţ pe Facebook, cu 2/3 imagini, întrebând pe x şi y dacă are vreo idee unde putea găsi aşa ceva, iar mesajele au cam început curgă. Pe scurt, de la un shooting cu o tipă îmbrăcată într-o rochie ce vrea arate a mireasă, la a fotografia 3 fete frumoase în 5 rochii de mireasă….s-a ajuns foarte repede (normal Ana, o dată ce a dat de dantele şi tulle nu s-a mai putut opri. Nu ar fi ceva rău în asta).

E destul de complicat organizezi un astfel de shooting, e mai complicat îl fotografiezi şi singură, fără nici un asistent (sunt câteva cadre în care mai apare ba un câine, ba o lada cu decoraţiuni, ba un pantof), e destul de overwhelming şi lumina trece repede (mai ales când intră soarele în nori 3 secunde, apoi iese, apoi iarăşi întuneric 15 minute). Dar, după câteva înjurături, schimbat setări la aparat din 5 în 5 secunde, mutat televizoare şi mobilă, improvizat rochie pentru make-up artist devenit model în ultima secundă, comandă de curry de la Samsara, ziua a trecut repede şi am terminat-o cu o sticlă de vin şi o criză de ras destul de gravă. Probabil de la oboseală. Şi Laura, ştim tu nu te prinzi decât de dumele tale, dar noi tot te iubim!

Au contribuit multe mânuţe harnice la shooting-ul asta, aşa va mulţumesc tare tare! <3

Rochiţele au fost făcute cu mult drag de Ana Dinca de la Ana Clothing Link
Decoratunile şi aranjamentele florale cu multă atenţie de Mădă Bucur de la Din Vitrină Link
Make-Up de Laura Avram
Accesoriile pentru păr de Raluca Veja de la Raluca Veja Homemade Link
Hairsyle de Rebeca Tocaci de la Rebeca Tocaci Hairstyle Link
Modelele au fost Mara, Andreea şi Laura

Enjoy!