Andreea&Silviu Wedding Day (Royal Horse, Bucharest)

Ca și fotograf, cel mai căutat și important lucru este lumina. Pentru mine personal, este lumina naturalăÎntotdeauna mi-au plăcut fotografiile naturale, focusul soft în spatele portretelor și lumina caldă de la soare. Este stilul care  definește cel mai bine și aproape întotdeauna produce rezultatele care mi le doresc eu, fiind singurul lucru la care nu  renunta niciodată în fotografie. Probabil  schimba brandul echipamentului cu care lucrez,  experimenta și cu alte obiective sau stiluri de fotografie, însă la lumina naturală nu  renunta niciodatăBineînțelescând este posibil  fie folosită.

Silviu și Andreea au avut parte de o zi superbă de toamnaînsorităscăldată într-un apus cald, împreună cu familia și prietenii lor și a fost perfect. De la locul în care s-au pregătit, la ceremonia religioasă emoționantă care a avut loc outdoorpână la timpul petrecut împreună cei dragi.  bucur enorm  am avut posibilitatea  îi fotografiez, sunt doi oameni minunați și  las mai jos câteva buctele din ceea ce a fost nunta lor.

Enjoy!

p.s.: vreau  îi mulțumesc Andreei Ionașcucare a fost second shooter și a ajutat la conturarea poveștii. Aici găsiți un link către fotografiile ei frumoase!