Liviu {Portrait, Cluj-Napoca}

1

Hello people!

Azi am zis sa dezleg misterul care-i macina pe atatia dintre voi si sa dezvalui faptul ca pozez si baieti. Na, gata, am zis-o! Nu-mi plac numai fetele.

Primesc de foarte multe ori mesaje pe Facebook, dubioase ce-i drept, de la x si y, care ma intreaba ” Da` tie nu-ti plac baietii?” “Da` de ce ai numai fete pe aici? “Da` de ce, de ceee, de ceee?”

Da mai, nu am o preferinta, nu ma deranjeaza sexul nimanui, insa pur si simplu se intampla ca majoritatea modelelor mele sa fie gagici. Pentru ca si eu sunt. Si sa fiu sincera se potrivesc mai bine cu stilul meu fotografic. Nu o sa-i pot pune niciodata unui baiat o coronita cu flori in cap, un tulle, niste tocuri de 10-15 si sa-l duc pe la ora 6-7 pe Feleac (pentru clujeni) sa-i fac poze la apus in campul cu flori. Adica na, daca vine cineva cu o ideea asa traznita si e baiat, serios as spune da.

Daca esti tip si imi trimiti mesaj cum ca tu vrei poze nud, nud in cada , nud pe deal si nud sub apa (si da, majoritatea sunt asa) fii sigur ca te alegi cu un block. Daca imi scrii un mesaj frumos, imi spui cine esti, ce poze vrei, de ce le vrei si nu implica un anume grad de nesimtire, cu cel mai mare drag.

Ma uitam si eu acum peste portofoliul meu (mic ce-i drept) si ma tot gandeam ce le da impresia ca sunt genul ala de fotograf? Bine, o sa-mi treaca probabil cat de repede, insa m-am trezit azi dimineata cu un mesaj invigorator pe mail (daaa, se intampla si pe acolo) si am zis, dammit, tre` sa-mi fac o cafea dubla azi!

Oricum, trecand peste asta, tare imi place cum a iesit shootingul asta. Ah, si pentru carcotasi, mai am unul, tot tip, la bustul gol. Ca sa nu se mai intrebe poporul roman de ce nu fotografiaza Raluca baieti. Si am plecat, ca mi-a umplut matza baia de nisip.

Enjoy! <3

234

56789