Catalina&Darius (Cuplu, Cluj-Napoca)

Cândva la începutul lui Ianuarie, după câteva luni de frig şi nori şi frig, mi s-a făcut dor ies din casă şi fotografiez. Nu mi-am găsit eu momentul cel mai potrivit, cel puţin nu conform scării Celsius, dar câteva perechi de ciorapi pe dedesuptul pantalonilor rezolva problema.

Voiam o fotografiez pe Cătălina de câţiva ani buni, am dat la un momet dat întâmplător peste profilul ei de Facebook, însă nici cum nu ne-am sincornizat ne întâlnim. Aşa , atunci când mi-a scris vrea mi fie model pentru un shooting cu cupluri am zis acum e momentul. Acum ori niciodată, apoi iar pot eu şi nu poate ea, sau poate ea şi nu pot eu, sau putem amândouă dar vine o torenţială afară.

Cu ocazia asta, am fotografiat-o pe ea şi pe prietenul ei- sunt o frumuseţe de cuplu- în Grădina Botanică din Cluj. Stau de 6 ani în Cluj, însă nu am venit aici nicodată iarnă, nu ştiu de ce exact. E frumos, însă tot o prefer vara sau toamana. Sau primăvară. Cred e de înţeles am o problema cu iarnă şi cu lipsa de viaţă din anotimp.

Enjoy!