Note to Self {2016}

img_9873

Bine, uite ca mi-am facut si eu curaj si am inceput din nou sa scriu pe blog. A trecut decembrie, deci toata blogosfera/videosfera/facebook/instagram sau orice altceva mai e pe acolo (pentru care deja ma simt prea baba si nu mai pot tine ritmul cu tot ce apare) a fost plina de rezolutii. Eu in 2017 vreau sa fac aia, aia, aia, vreau sa merg acolo, vreau sa ma urc pe dealul ala,  vreau sa slabesc, vreau sa-mi mai cresc inca un picior tonifiat la sala daca se poate. Bine, nu zic ca nu am si eu o lista acolo ascunsa intr-o agenda, insa nu cred ca o sa o numerotez de la 1 la 10 si am s-o postez aici. E pentru mine asa, sa vedem daca merge treaba.

Oricum, am zis sa incep si eu sa dau putin mai multe din casa, sa mai scriu  un rand/2 pe aici, poate mai e cineva care citeste.

2016 pentru mine a inceput destul de greu, plini de lacrimi varsate acasa, la mama in brate, pe CTP, iar lista poate continua. A fost asa, un amalgam de dezamagire si frustrare pe care nu stiam prea bine cum sa le exteriorizez, sau cum sa nu de multe ori, insa cel mai usor a fost sa las totul sa-si revina incet, chiar daca e nevoie de muhuhuult timp.

Am lucrat foarte mult anul trecut, a fost o primavara/vara extrem de plina si productiva (am vreo 20+ de drafturi care asteapta sa fie postate – FINALLY), am calatorit din nou dupa mult timp si mi-am adus aminte cat imi place, mi-am dat seama ca am niste oameni tare frumosi langa mine (gagici, you rule! stiti voi care sunteti), m-am reapucat de innot, mi-am schimbat apartamentul si cartierul – again- si, cel mai important pentru mine, mi-am inregistrat business-ul asta micut al meu si m-a facut tare, tare fericita. Momentul in care am mers cu tata intr-o dimineata sa inregistram actele a fost un vis devenit realitate.

Aashe ca, dupa ce mi-a dat o palma serioasa 2016 la inceput (daca ar fi fost o gagica intr-un bar  mi-ar fi aruncat o sticla de tequilla fix in ochi), am gasit cumva un echilibru acolo undeva.

Si urmeaza 2017. Tot ce am sa zic e ca vreau sa pot sa lucrez de 3 ori mai mult decat anul ce a trecut, sa-mi fac curajul sa scriu mai mult aici sa ma apuc de Youtube. Imi doresc de ani de zile, dar rusine si groaza si rusine. Poate, poate se mai strecoara putin curaj printre atata rusine. Cine ma cunoaste stie ca nu duc lipsa.

Va pup si va doresc un 2017 asa cum ati scris voi in cele 10 randuri din carnetelul vostru. Stiu eu ca aveti o lista!

img_4234