Dacă eşti o viitoare mireasă, știu că îţi imaginai ziua nunţii tale de când erai mică şi te jucai cu păpuşile Barbie. Alegerea fotografului potrivit care să spună povestea zilei tale este foarte importantă, dar şi mai important este ca stilul lui să se potrivească stilului şi nevoilor tale. Fiecare cuplu şi fiecare eveniment are o poveste diferită care trebuie fotografiată, detalii mici şi importante pentru voi, persoane dragi şi multe zâmbete.

     Este foarte important pentru mine să am toate detaliile necesare de la început, aşa că nu ezita să completezi formularul alăturat cu numele vostru, data şi locaţia evenimentului, dar şi o mică povestioară în care să îmi spuneţi câteva lucruri despre voi. Povestiţi-mi cum v-aţi cunoscut, cum v-aţi îndrăgostit, despre pisica sau căţelul vostru, orice, şi impreună vom crea o experienţă unică.

     (Pentru cei care doresc o sesiune foto de cuplu, familie sau portret, puteţi ignora câmpurile ce nu vi se aplică, însă aş încuraja să completaţi data, oraşul sau locaţia)

Phone / Whatsapp | +4 0749 117 180

scrie-mi un mesaj